Köpe- och leveransvillkor

Du måste ha fyllt 18 år för att handla från www.friendcake.se
Du kan betala med Visa och Master Card, eller med bankbetalning via din Internetbank.
Samtliga priser som anges är inklusive frakt och moms.
Ångerrätt gäller ej vid köp av livsmedel/kakor.

Leverans

Friendcakes kakpaket skickas som 1:a klass brev med Posten/Postnord (paketet håller Postens mått och vikt för brevförsändelse) och levereras om möjligt direkt i mottagarens brevlåda. Du väljer vilken dag du vill att vi ska skicka ditt kakpaket. Vi kan tidigast skicka din beställning påföljande vardag. Vi skickar endast kakpaket på vardagar. Observera att Posten inte har någon leverans på lördag, söndag och helgdag. Normal leveranstid för 1:a klassbrev är enligt Posten en dag inom Sverige. Vi följer Postens leveranstider vilka du kan se här.
Avisering kan förekomma i de fall kakpaketet inte passar i brevinkastet/brevlådan hos mottagaren. Ditt kakpaket kan inte spåras eller stoppas efter att det har skickats.

Bekräftelse

Efter att vi tagit emot din beställning får du en bekräftelse via e-post. Vid eventuella fel i beställningen ber vi dig snarast skicka e-post till kontakt@friendcake.se. Vi gör då vårt bästa för att ändra uppgifterna i din beställning. Om ditt kakpaket redan är skickat med felaktiga uppgifter som grund, kan felet dock ej åtgärdas.

Reklamation

Vill du göra en reklamation fyller du i nedan formulär.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Adress

Telefon

Orderdatum

Datum du angivit som vi ska skicka din beställning

Ange en text för din reklamation
Beskriv så utförligt som möjligt varför du önskar reklamera din beställning.