Samarbetspartners

Friendcake är beroende av olika samarbetspartners. Konceptet ”Friendcake” har möjliggjorts tack vare ett väl fungerande samarbete med framförallt de samarbetspartners vi har valt att presentera på den här sidan.

Chocolatière

Kakan bakas av Lotta Sunnås-Everaere, som tillsammans med Anna Ärlig driver Godsaker i Roslagen AB.  Lotta är en riktig choklad connoisseur och tillverkar även lyxiga chokladpraliner under namnet Coeur de Praline.
www.godsakeriroslagen.se

Webbyrå

Webbfabriken är Friendcakes webbyrå och webbhotell. Genom samarbetet med Webbfabriken kan vi presentera Friendcakes tilltalande, funktionella och lättnavigerade hemsida med en webbshop.
www.webbfabriken.com

Fotograf

Rikke Lind, fotograf, har tagit de vackra och smakfulla bilderna till Friendcake. Genom Rikkes genuina förståelse för Friendcakes koncept har han lyckats med att visa hur passande Friendcake är till så många olika tillfällen. Förutom fotografering ägnar sig Rikke gärna åt dykning och matlagning, men tycker även om att läsa om god mat!
www.hitpotential.com

Premotryck

Friendcake använder Premotryck för varierad trycksaksproduktion som ingår i konceptet. Premotrycks effektivitet och anpassningsförmåga uppskattas mycket av Friendcake.
www.premotryck.se